Lucrări de reabilitare şi modernizare la Şcoala Generală nr. 5 “Emil Gulian”

Lucrări de reabilitare şi modernizare la Şcoala Generală nr. 5 “Emil Gulian”

Învăţământul giurgiuvean reprezintă o preocupare constantă a administraţiei publice locale, fapt ce presupune şi investiţii în infrastructura şcolară, pentru ca elevii şi cadrele didactice să îşi desfăşoare activitatea în bune condiţii. În acest context, în urma unor discuţii purtate anul trecut între reprezentanţii conducerii Primăriei Giurgiu şi cei ai Şcolii Generale nr. 5 “Emil Gulian”, a fost stabilit un plan de reabilitare a acestei instituţii de învăţământ, finanţat de municipalitate.

După ce în 2012 tocăria veche a fost schimbată cu una modernă din PVC, cu geam termopan, la fel şi uşa de la intrarea principală, de câteva zile lucrările de modernizare finanţate de Primăria Giurgiu, la Şcoala nr. 5, au fost reluate.

Grupurile sanitare vechi vor fi complet modernizate şi reabilitate, atât cele de la parter, la care se lucrează în prezent, cât şi cele de la etaj, în funcţie de vârsta elevilor care le folosesc. Instalaţiile sanitare vor fi înlocuite, la fel şi gresia, faianţa şi tâmplăria, urmând ca la finalizarea lucrărilor noile grupuri sanitare să fie unele moderne şi să îndeplinească condiţiile igienico-sanitare în vigoare.
Tot la această unitate de învăţământ municipalitatea intenţionează să deruleze şi lucrări de reabilitare la instalaţia termică, veche de trei decenii.

Ultima modificare: 18.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană încă aşteaptă să fie ridicate de beneficiari

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.